Lasersko sečenje Beograd

 

Metal Art doo je porodična firma koja se bavi proizvodnjom, uslugama kao i transportom. Proizvodimo Kovano gvožđe (kapije, ograde, terase, stepeništa i ostalo), metalne konstrukcije i montažne hale. U ponudi imamo Lasersko sečenje Beograd i Mašine za obradu metala. Takođe pružamo i uslugu za transport naših proizvoda.

NOVO U PONUDI

Lasersko sečenje

Lasersko sečenje Beograd

Kupovinom novog Bodor P3015 3kw fiber lasera, sa automatskom izmenom stolova, u mogucnosti smo da pružimo uslugu laserskog sečenja (rezanja) crnih limova do 20mm, prohromskih limova (inoksa) do 12mm, aluminijumskih limova do 10mm, mesinga i bronze do 6mm, i bakarnih limova do 4mm debljine.

Imate projekat za nas

ŠTA RADIMO

Lasersko sečenje

Lasersko sečenje

Usluge laserskog sečenja vršimo na najsavremenijem fiber laseru Bodor P3015 3kw.
Na taj način obezbeđujemo najveću preciznost, brzinu i niske cene.
Kovano gvožđe

Kovano gvožđe

Izrada proizvoda od kovanog gvožđa se vrši po modelima iz našeg kataloga, ili fotografija klijenata, na specijalnim mašinama Hebo i Imcar kojim se obezbeđuju dugotrajnost i kvalitet.

Metalne konstrukcije

Metalne konstrukcije

Projektovanje i izrada proizvodnih hala, i drugih metalnih konstrukcija, po projektu klijenta, obavlja iskusni inženjerski tim, sa ekipom atestiranih zavarivača i bravara.

Šta nas čini najboljim?

Tradicija

Pouzdanost

Kvalitet

KO SMO MI

Metal Art

Metal Art doo

Metal Art doo je osnovan 1996. godine, kao porodična firma, sa akcentom na proizvodnju prozivoda od kovanog gvozdja. Dugogodišnjim uspešnim radom, proširili smo prozivodni program na izradu svih vrsta čelicnih konstrukcija i na trgovinu mašinama i opremom za obradu metala. Od 2019. godine, nabavkom novog fiber lasera, pružamo usluge laserskog sečenja, savijanja, rolovanja i zavarivanja limova na savremenim CNC mašinama.

Lasersko sečenje

 

Metal Art doo vrši proizvodnju prozivoda od kovanog gvozđa (kapije, ograde, terase, stepeništa i ostalo), kao i lasersko sečenje. Uspešno pokrivamo Niš – Leskovac – Prokuplje – Vranje – Kragujevac – Beograd kao i sve ostale gradove u Srbiji.